choose language   nl | en | de | fr | es

producten

Vers en snel

Vers, kwalitatief rundvlees met snelle verwerkingstijden. Het op de juiste wijze versnijden, verpakken, etiketteren en registreren van rundvlees, daar is de organisatie op gericht en dat is het recept van Verhey Vlees waarmee de versheid van het rundvlees wordt gewaarborgd.

 

Technische delen

De technische delen worden gekant, waar nodig gesplitst en ontvliesd en vakkundig bijgekant totdat aan de gewenste klantspecificatie is voldaan. In overleg met de klant wordt de gewenste snit vastgelegd door middel van beeldmateriaal en/of product-specificaties, zodat het personeel eenduidig op basis daarvan het rundvlees kan snijden. Daarnaast zal het juiste label op zowel product als eindverpakking worden aangebracht, mogelijkerwijze voorzien van barcoderingen op klantwens, zoals EAN13 of EAN128.

 

Industrievlees en rundersnippers

Het industrievlees 90/10, rundersnippers 80/20 en 70/30 wordt vers of bevroren aangeleverd in kratzakken, maar kan ook worden gevacumeerd op dieptrekmachines. De verwerkingstijd bedraagt tot 6.000 kg / uur, waardoor goed kan worden voorzien in grootvolume afname door klanten, bijvoorbeeld in tijden van acties bij de supermarkten. De rundersnippers worden, per batch (lees slachthuis), homogeen gemengd in een non-stop proces van mengen en ledigen van de mengers, de ene menger is gevuld en het mengproces start, de andere menger wordt op hetzelfde moment gevuld. Van elke menger neemt de operator, zodra deze half gevuld is, een monster waarvan de vet-vleesverhouding wordt gecontroleerd door middel van röntgentechnologie. De resultaten worden per menger geregistreerd in ons ERP systeem. Bij een waarde onder of boven de norm wordt respectievelijk vet of mager rundvlees toegevoegd om de gewenste waarde alsnog te bereiken.

 

Shock-, vries- en tempereerproces

Indien de producten bevroren dienen te worden, maakt Verhey Vlees gebruik van 2 shocktunnels, waarbij het rundvlees vers in kratten wordt diepgevroren bij -/- 35°C. Vervolgens wordt het vlees omgeklopt (ont-krat) en worden de diepgevroren blokken netjes gestapeld, voorzien van palletkaarten met tracing informatie en verplaatst naar het interne vrieshuis (capaciteit 200.000 kg). Op klantwens kan Verhey ook tempereertrajecten verzorgen door middel van intensieve samenwerking met Warehouse Vice Versa, een logistieke organisatie met een behoorlijke koelcapaciteit in Oss.

 

Planning

Inkoop, verkoop, logistiek en productie werken nauw met elkaar samen om het gewenste resultaat te bereiken. Het juiste product, in de juiste hoeveelheid, zo vers mogelijk (FiFo), in de juiste verpakking en met het juiste label op het juiste moment bij de klant leveren. Verhey Vlees beschikt over 2 eigen vrachtauto's die in goed overleg met de klant in bloktijden kunnen afleveren. Het overige vervoer vindt plaats met huistransporteurs, die al tientallen jaren voor Verhey Vlees werken.

Concrete