choose language   nl | en | de | fr | es

Verhey Vlees in Nuth weer in productie

Bij vleesverwerker Verhey in Nuth is vanaf vrijdag 13 november jl. de productie in fases op gestart. In de eerste fase gaat een groep van ongeveer 70 medewerkers weer aan de slag. De afgelopen week was het bedrijf gesloten vanwege het hoge aantal coronabesmettingen. Die tijd is benut om het aantal besmettingen terug te dringen, de gezondheid van medewerkers te monitoren en tot een verantwoorde en veilige herstart van het bedrijf te komen. Hiervoor werd plan van aanpak voorgelegd aan Veiligheidsregio Zuid-Limburg en GGD Zuid Limburg en deze week ten uitvoer gebracht.

 

De eerste groep van 70 medewerkers bestaat uit 45 eigen medewerkers en 25 uitzendkrachten. Het zijn personen die negatief getest zijn op het coronavirus of uit hun thuisisolatie periode komen en klachtenvrij zijn met een check door GGD Zuid Limburg. Verhey Vlees blijft de overige medewerkers volgen in samenwerking met GGD Zuid Limburg en de eigen bedrijfsarts.


Om besmettingen in de toekomst te voorkomen, zijn aanvullende maatregelen genomen onder andere voor het vervoer en toegangsbeleid. Aan de poort wordt actief gecontroleerd of de geldende vervoersregels worden nageleefd. Ook is een gezondheidscheck aan de deur door een verpleegkundige van de Arbodienst. Daarnaast is het bedrijf grondig gereinigd en is extra gecontroleerd of alle coronamaatregelen juist zijn genomen. Verhey zet dagelijks interne corona chiefs in, die toezien dat de maatregelen worden nageleefd. Verhey Vlees denkt een aantal weken nodig te hebben om tot normale productieomvang terug te keren.

 

Meer informatie
Neem bij verdere vragen of voor meer informatie contact op met Lindsay Kemps, woordvoerder Verhey Vlees 06 36 38 33 62.

Verhey Vlees B.V.
Horselstraat 2
6361 HC Nuth

 

T +31 (0)45-524 38 38

 

administratie
administratie@verheyvlees.nl

digitale facturen
invoice@verheyvlees.nl

KvK: 14042302
BTW: NL003137296B01

 

Bank: ABN-AMRO
IBAN nr.: NL42 ABNA 0526 8529 76
BIC code / SWIFT code : ABNANL2A